מתכון לסברינה
סברינה מתוקה עם קצפת ודובדבן
העוגה הנוסטלגית שהכתה גלים בשנות השבעים מעולם לא הייתה קלה יותר להכנה! מי לא זוכר את הטעם האהוב שכבש את ליבנו בסערה והפך לקינוח המועדף בכל מסעדה או בית פרטי? הסברינה, הלוא היא הנסיכה היפה והטעימה, היא בין הקינוחים האהובים ביותר. ארגנו לכם מתכון מנצח להכנת סברינה בקלי קלות ממש במטבח הפרטי שלכם. מוכנים? בואו נתחיל:
המצרכים:
1 שקית מיקס עוגת ווניל של afiti
4 ביצים
3 כוסות מים
2 כוסות שמן
לסירופ סוכר:
2.5 כוסות מים
1 כוס סוכר
קצפת (על פי העדפתכם)
דובדבנים לקישוט
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל המצרכים ביחד (פרט למצרכי סירופ הסוכר, הקצפת והדובדבנים) , מעבירים לתבניות סיליקון אישיות ואופים על חום של 170 מעלות עד שקיסם הננעץ בבלילה יוצא יבש. (משך הזמן משתנה מתנור לתנור ותבנית לתבנית ולכן יש לשים לב).
לסירופ הסוכר: מבשלים בסיר קטן את המים והסוכר עד שהסוכר נמס.
כשהסברינות מוכנות מוציאים אותן מתבניות הסיליקון ושופכים עליהן את סירופ הסוכר. מקשטים בכל קצפת שאוהבים (קצפת פרווה, שמנת מתוקה, קצפת ממיכל וכו'), מעטרים בדובדבן וזוללים!
בתאבון. אל תשכחו לספר לנו איך יצא.