אז לקראת חג החנוכה שמתקרב ובא עלינו לטובה החלטנו לעשות סדר ולבדוק אחת ולתמיד מהם מוצרי האפייה שחובה להחזיק במטבח. שימו סינר, אנחנו מתחילים!
קמחים, אבקות ומוצרים יבשים שמחזיקים לאורך זמן
כנראה שהמוצר שנמצא בשימוש הכי גבוה בחנוכה הוא קמח. משתמשים בו בעיקר לסופגניות אבל גם ללביבות, פריקסה, עוגות או כל דבר אחר שנהוג להכין בחנוכה. קמח הוא משהו שנשמר היטב במזווה ולכן אנו ממליצים להחזיק אותו באופן קבוע. כיום ניתן למצוא קמחים מסוגים שונים: קמח מלא, קמח ללא גלוטן, קמח כוסמין ועוד. חוץ מקמחים כדאי להצטייד במוצרי אפייה יבשים שנשמרים לאורך זמן כמו למשל: אבקות אפייה,
אבקת סוכר (לסופגניות...), תערובות להכנת עוגות ועוד.
סוכריות וקישוטים שעושים את הכל יפה יותר
אי אפשר לדבר על מוצרי אפייה שהם חובה למטבח מבלי להזכיר
סוכריות וקישוטי עוגה. גם הם, בדיוק כמו קמח ואבקת אפייה, נשמרים לאורך זמן והם מצליחים לשדרג כל עוגה או קינוח. הם מתאימים לקישוט סופגניות, עוגות, קינוחים אישיים, עוגות יום הולדת וכו'. המוצרים האלו ישמשו אתכם באופן נרחב בחנוכה ולאורך השנה כולה. כיום ניתן למצוא בחנויות מתמחות לאפייה מגוון עצום של סוכריות שיאפשרו לכם להכין סופגניות מקושטות בדיוק כמו בקונדיטוריות.
מליות , ריבות, שוקולדים
עם כל הכבוד לקמח ולקישוטים, מהי סופגניה בלי ריבה? לקראת החנוכה אנו ממליצים לכם בחום להצטייד במליות וריבות שישדרגו את הסופגניות שלכם בצורה משמעותית. פעם היה נהוג להשתמש בריבת תות פשוטה, אבל היום האפשרויות הן באמת בלתי מוגבלות: קונפיטורות פרי,
מלית קרם פטיסייר, מלית קרם נוגט, ריבות במגוון טעמים, שוקולדים למילוי וציפוי ועוד. אמנם בחנוכה תשמשו בהם בעיקר לסופגניות אבל המוצרים האלו ישמשו אתכם לאורך השנה כולה. תוכלו להכין איתם עוגות, עוגיות ושלל קינוחים ולכן בהחלט כדאי להחזיק אותם באופן קבוע.